شیوه صحیح انجام کارهای روزانه : نشستن، خوابیدن و…

انجام فعالیت‌ها و کارهای روزانه باید به گونه‌‌ای باشد تا فشار کمتری به ستون فقرات و نواحی مهم بدن از جمله کمر، پاها و دست‌ها وارد شود. در نتیجه به همین منظور باید از شیوه صحیح انجام کارهای روزانه آگاه باشیم تا بتوانیم تا حد امکان از فشار بر نواحی ستون فقرات جلوگیری کنیم. ما در این مقاله به بررسی شیوه صحیح انجام فعالیت‌های روزانه پرداخته‌ایم. با ما همراه باشید.

شیوه صحیح بلند کردن اشیا

شیوه صحیح بلند کردن اشیا

برای جلوگیری از فشرده شدن دیسک‌های ستون فقرات یا فشار آوردن به کمر هنگام بلند کردن به نکات زیر توجه داشته باشید:

برای بلند کردن اجسام سنگین پاهای خود را باید به اندازه عرض شانه باز کنید و یک پای خود را کمی جلوتر از دیگری بگذارید. فقط از ناحیه باسن و زانو خم شوید. در صورت نیاز، یک زانو را روی زمین و زانوی دیگر خود را در مقابل خود قرار دهید و با زاویه قائم خم شوید (نیمه زانو زده). وضعیت بدن را خوب حفظ کنید. مستقیم به جلو نگاه کنید و پشت خود را صاف، قفسه سینه بیرون و شانه‌های خود را عقب نگه دارید. این کمک می‌کند تا قسمت بالایی کمر صاف بماند در حالی که قوس کمی در قسمت پایین کمر وجود دارد. با صاف کردن باسن و زانوها (نه کمر) به آرامی بلند شوید. پشت خود را صاف نگه دارید و در حین بلند کردن پیچ نخورید.

برای تغییر جهت از تغیر جهت پاهای خود استفاده کنید و بدن خود را نپیچانید. همچنین قدم‌های کوچک بردارید. در حین حرکت، شانه‌های خود را در راستای باسن خود نگه دارید. سعی نکنید با خم شدن به جلو بلند شوید. باسن و زانوهای خود را خم کنید تا به اندازه وزن خود چمباتمه بزنید، آن را نزدیک بدن خود نگه دارید و پاهای خود را صاف کنید تا بلند شوید. هرگز یک جسم سنگین را بالاتر از سطح شانه بلند نکنید. از چرخاندن بدن خود هنگام بلند کردن یا نگه داشتن یک جسم سنگین خودداری کنید.

بهترین حالت برای خوابیدن و دراز کشیدن

مهم نیست در چه وضعیتی دراز می‌کشید اما بالشت باید زیر سرتان باشد، نه شانه‌هایتان همچنین باید ضخامت و اندازه بالشت طوری باشد که سر در وضعیت طبیعی قرار بگیرد. سعی کنید در وضعیتی بخوابید که کمک کند انحنای کمر خود را حفظ کنید. به پهلو بخوابید و زانوها را به سمت سینه بکشید. از خوابیدن روی شکم خودداری کنید، زیرا این امر می‌تواند باعث کشیدگی کمر شود و برای گردن ناراحت کننده باشد. این توصیه‌ها برای اکثر افرادی که کمردرد دارند مفید خواهد بود. اگر هر یک از این دستورالعمل‌ها باعث افزایش درد یا گسترش درد به پاها شد، از یک پزشک متخصص یا فیزیوتراپیست مشاوره بگیرید.

شیوه صحیح نشستن

شیوه درست نشستن

پیدا کردن وضعیت صحیح نشستن کمی دشوار است و دلایل مختلفی برای آن وجود دارد. در واقع، هیچ وضعیت نشستن صحیحی وجود ندارد، اما اقدامات احتیاطی خاصی وجود دارد که هنگام نشستن طولانی مدت روی صندلی باید رعایت کنید. پاهایتان باید روی زمین صاف باشد، بین پشت زانوها و لبه جلویی صندلی باید به اندازه یک مشت فاصله وجود داشته باشد. پاها و بازوها باید در زاویه ۹۰ درجه باشند. میز باید دو تا سه سانتی‌متر بالاتر از آرنجتان باشد. اگر قرار است برای مدت طولانی روی صندلی خود بنشینید، تمرینات کششی انجام دهید.

شیوه درست ایستادن

در حالت ایستاده باید پاهایتان را به انازه عرض شانه‌هایتان باز کنید. بهتر است تمام وزن بدن خود را بر روی دو پای خود تقسیم کنید. همچنین شانه‌هایتان را به عقب متمایل کنید و مقداری بالا ببرید. سر خود را در راستای گردن و ستون فقرات خود قرار دهید به طوری که جمجمه سرتان به موازات سقف قرار بگیرد. این وضعیت از ایستادن علاوه بر بهبود وضعیت بدن باعث می‌شود قد بلندتر به نظر برسید.

دیدگاه کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    instagram logo call button