بهترین جراح تومور هیپوفیز در شیراز

تومورهای هیپوفیز رشد غیرطبیعی سلول‌هایی هستند که در غده هیپوفیز ایجاد می‌شوند. برخی از تومورهای هیپوفیز منجر به ترشح مقدار زیادی از هورمون‌های تنظیم‌کننده عملکردهای مهم بدن می‌شوند. برخی از تومورهای هیپوفیز باعث می‌شوند که غده هیپوفیز سطح هورمون‌های کمتری تولید کند.
بیشتر تومورهای هیپوفیز غیر سرطانی (خوش‌خیم یا آدنوم) هستند. آدنوم در غده هیپوفیز یا بافت‌های اطراف آن باقی می‌ماند و به سایر قسمت‌های بدن گسترش نمی‌یابد.
گزینه‌های مختلفی برای درمان تومورهای هیپوفیز وجود دارد، از جمله حذف تومور با جراحی، کنترل رشد تومور و کنترل سطح هورمون‌های بیمار با داروها.

بهترین جراح تومور هیپوفیز در شیراز

بررسی درمان

برای تومور غده هیپوفیز، انواع مختلفی از پزشکان اغلب با هم همکاری می‌کنند تا برنامه کلی درمان بیمار را که ترکیبی از انواع مختلف درمان است، برنامه ریزی کنند. این مجموعه یک تیم چند رشته‌ای نامیده می‌شوند.
هر فرد مبتلا به تومور هیپوفیز باید توسط متخصص غدد درون ریز، پزشکی که متخصص مشکلات غدد و سیستم غدد درون ریز است، ویزیت شود. علاوه بر این، بیماران باید توسط جراح مغز و اعصاب، متخصصی که روی سر، مغز و سیستم عصبی مرکزی عمل می‌کند، معاینه شوند. بیماران مبتلا به مشکلات بینایی همچنین باید به چشم پزشک، پزشکی که در زمینه درمان و تشخیص مشکلات چشمی تخصص دارد، مراجعه کنند.
برنامه مراقبت شما ممکن است شامل درمان علائم و عوارض جانبی که بخش مهمی از مراقبت‌های پزشکی است، باشد.

گزینه‌ها و توصیه‌های درمانی به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله:

  • نوع و طبقه بندی تومور
  • عوارض جانبی احتمالی
  • ترجیحات بیمار
  • سلامتی کلی بیمار

برای اطلاع کامل در مورد همه گزینه‌های درمانی خود وقت بگذارید و مطمئن باشید که در مورد موارد نامشخص سؤالاتی را مطرح کنید. با پزشک خود در مورد اهداف هر روش درمانی و آنچه می‌توانید هنگام دریافت درمان انتظار داشته باشید صحبت کنید. به این نوع گفتگوها “تصمیم گیری مشترک” گفته می‌شود. تصمیم گیری مشترک زمانی است که شما و پزشکان با هم برای انتخاب روش‌های درمانی متناسب با اهداف مراقبت از شما همکاری کنند. تصمیم گیری مشترک برای تومورهای غده هیپوفیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است زیرا گزینه‌های درمانی مختلفی وجود دارد.

عمل جراحی

جراحی برای برداشتن تومور و برخی از بافت‌های سالم اطراف آن در حین عمل، انجام می‌شود. این متداول‌ترین روش درمانی برای تومور غده هیپوفیز است. جراحی توسط جراح مغز و اعصاب انجام می‌شود. جراحی اغلب در برداشتن کل تومور موفقیت‌آمیز است.

حدود ۹۵٪ جراحی‌ها برای از بین بردن تومورهای غده هیپوفیز توسط مسیر ترانسفنوئید انجام می‌شود. این به معنای عبور از مجرای بینی و در امتداد تیغه بینی است که ۲ سوراخ بینی را جدا می‌کند. سپس جراح مغز و اعصاب از طریق حفره سینوس اسفنوئید واقع در اعماق پشت گلو به غده هیپوفیز بلافاصله در پشت آن می‌رود. در بقیه موارد جراحی از طریق شکافی در جمجمه به نام کرانیوتومی انجام می‌شود. این کار را می‌توان با استفاده از میکروسکوپ یا آندوسکوپ که یک لوله انعطاف پذیر طولانی است یا هر دو انجام داد، بنابراین جراح مغز و اعصاب می‌تواند تومور را ببیند.

هر دو روش در صورت انجام توسط بهترین جراح تومور هیپوفیز به یک اندازه ایمن و مؤثر هستند. قبل از جراحی، با تیم مراقبت‌های پزشکی خود در مورد عوارض جانبی احتمالی جراحی خاص خود صحبت کنید.

دکتر محمد عیسایی - جراح تومور هیپوفیز

دکتر محمد عیسایی

جراح ستون فقرات و مغز و اعصاب در شیراز
عضو هیات ادیتوریال ژورنال یورواسپاین
عضو رسمی آکادمی جراحان ستون فقرات اروپا

جهت معاینه توسط دکتر عیسایی می توانید با شماره تماس های زیر در ارتباط باشید:

شماره تماس رزرو نوبت: ۰۹۱۷۸۸۱۵۸۷۱
ارسال عکس: ۰۹۹۱۲۳۵۰۶۲۴

بهترین جراح تومور هیپوفیز

وقتی صحبت از بهترین جراح تومور هیپوفیز می‌شود، باید بدانیم که صحبت از تجربه، مهارت و اخلاق حرفه‌ای پزشکی است. اما چگونه بدانیم بهترین جراح در زمینه تومور هیپوفیز کیست؟

تحصیلات و تجربه

جراحی تومور هیپوفیز بایستی توسط جراحان مغز و اعصاب و ستون فقرات انجام شود. شخصی که مدرک تخصص و یا فوق تخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات را داشته باشد، به این معنی است که از تحصیلات مناسبی در این زمینه برخوردار است. اما نکته دیگر میزان تجربه پزشک جراح است که تأثیر مستقیمی بر روی میزان تبحر و مهارت پزشک می‌گذارد.
هرقدر پزشکی تعداد جراحی‌های بیشتری در زمینه خاصی داشته باشد، در آن زمینه ماهرتر و باتجربه‌تر می‌گردد. از این رو بررسی میزان جراحی‌های یک پزشک از اهمیت خاصی برخوردار است. علاوه بر تعداد جراحی‌ها، میزان موفقیت در این جراحی‌ها نیز مهم است. هرچه پزشکی تعداد جراحی‌های موفق بیشتری داشته باشد، نشان دهنده مهارت و زبردستی پزشک خواهد بود.

مهارت در کار با تکنولوژی‌های روز

همان‌طور که در بالا اشاره شد، جراحی‌های غده هیپوفیز بیشتر به صورت جراحی‌های کم تهاجم با میکروسکوپ یا اندوسکوپ انجام می‌شود. از این رو مهم است که پزشک مهارت لازم در این‌گونه جراحی‌ها را داشته باشد. به دلیل اهمیت غده هیپوفیز و نیز اهمیت محل جراحی، ظرافت در انجام چنین جراحی‌هایی از اهمیت بالایی برخوردار است. هر چه پزشک مهارت بیشتری در کار با تکنولوژی‌های روز دنیا را داشته باشد، جراحی عوارض و خطر کمتری برای بیمار خواهد داشت و بهبودی سریع‌تر اتفاق خواهد افتاد.

اخلاق حرفه‌ای پزشکی

در بالا از تصمیم گیری مشترک صحبت کردیم. این بدان معناست که پزشک بایستی با صبر و حوصله تمامی جوانب جراحی را برای بیمار و خانواده او توضیح دهد. تا بیمار بدون هیچ سردرگمی و ابهامی در تصمیم گیری برای جراحی خود مشارکت داشته باشد و با اطمینان خاطر به اتاق عمل برود.

شما می‌توانید با بررسی و درنظرگرفتن تمامی موارد گفته شده، بهترین پزشک جراحی تومور هیپوفیز را انتخاب نمایید و این‌گونه خطر ناشی از جراحی هیپوفیز را به حداقل برسانید.

دیدگاه کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    instagram logo call button