مراقبت های بعد از جراحی دیسک گردن

پس از جراحی گردن، می‌توانید انتظار داشته باشید که گردن شما سفت و دردناک شود. این باید در هفته‌های پس از جراحی بهبود یابد. ممکن است در نشستن یا ایستادن در یک وضعیت برای مدت طولانی مشکل داشته باشید و ممکن است در هفته‌های بعد از جراحی به داروی مسکن نیاز داشته باشید. ممکن است لازم باشد برای مدتی از گردن‌بند استفاده کنید. ممکن است ۴ تا ۶ هفته طول بکشد تا به فعالیت‌های معمول خود بازگردید. چقدر طول می‌کشد بستگی به نوع جراحی دارد. درصورت نیاز پزشک به شما توصیه کند که با یک فیزیوتراپیست برای تقویت عضلات اطراف گردن و پشت خود کار کنید.

مراقبت های بعد از جراحی دیسک گردن

مراقب‌های بعد از جراحی دیسک گردن که باید رعایت کنید

در ادامه مواردی را ذکر می‌کنیم که با رعایت کردن آنها به‌خوبی دوران نقاهت پس از دیسک گردن می‌گذرانید و روند بهبود خود را به‌درستی طی می‌کنید.

فعالیت پس از جراحی دیسک گردن

زمانی که احساس خستگی می‌کنید استراحت کنید. خواب کافی به بهبودی شما کمک می‌کند.

سعی کنید هر روز پیاده‌روی کنید. کم‌کم میزان پیاده‌روی خود را افزایش دهید. پیاده‌روی جریان خون را افزایش می‌دهد و به پیشگیری از ذات‌الریه و یبوست کمک می‌کند. پیاده‌روی همچنین ممکن است درد عضلانی شما را پس از جراحی کاهش دهد.

دستورالعمل‌های پزشک خود را در مورد بلند نکردن هر چیزی که به گردن و کمر شما فشار می‌آورد، دنبال کنید. این ممکن است شامل یک کودک، کیسه‌های مواد غذایی سنگین و ظروف شیر، یک کیف یا کوله‌پشتی سنگین، کیسه‌های خاک گربه یا غذای سگ، یا یک جاروبرقی باشد.

از انجام فعالیت‌های سنگین مانند دوچرخه‌سواری، دویدن، وزنه‌برداری یا ورزش‌های هوازی خودداری کنید تا زمانی که پزشکتان بگوید مشکلی ندارد.

به مدت ۲ تا ۴ هفته پس از جراحی یا تا زمانی که پزشکتان بگوید مشکلی ندارد رانندگی نکنید.

۲ تا ۴ هفته پس از جراحی از سفرهای طولانی با ماشین خودداری کنید. گردن شما ممکن است به دلیل نشستن زیاد در یک وضعیت خسته و دردناک شود.

احتمالاً باید ۴ تا ۶ هفته از کار خود مرخصی بگیرید. البته نوع فعالیت کاری شما نیز تأثیر مستقیم بر میزان مرخصی داشته باشد.

در صورت برقراری رابطه جنسی، از موقعیت‌هایی که به گردن شما فشار وارد می‌کند یا باعث درد می‌شود، اجتناب کنید.

رژیم غذایی

می‌توانید از رژیم غذایی معمولی خود استفاده کنید. اگر معده شما ناراحت است، از غذاهای ملایم و کم‌چرب مانند برنج ساده، مرغ کبابی، نان تست و ماست استفاده کنید.

به مقدار زیاد مایعات بنوشید. اگر بیماری کلیوی، قلبی یا کبدی دارید و مجبور هستید مایعات را محدود کنید، قبل از اینکه مقدار مایعات مصرفی خود را افزایش دهید با پزشک خود صحبت کنید.

ممکن است متوجه شوید که حرکات روده شما بلافاصله پس از جراحی منظم نیست. این رایج است. سعی کنید از یبوست و زور زدن با حرکات روده جلوگیری کنید. مصرف روزانه یک مکمل فیبر ممکن است کمک‌کننده باشد. اگر بعد از چند روز اجابت مزاج نداشتید، از پزشک خود در مورد مصرف یک ملین خفیف سؤال کنید.

داروها

پزشک به شما خواهد گفت که آیا و چه زمانی می‌توانید داروهای خود را مجدداً شروع کنید. علاوه‌برآن، در مورد مصرف داروهای جدید به شما دستورالعمل می‌دهد که باید آن را رعایت کنید.

اگر آسپرین یا رقیق‌کننده‌های خون دیگری مصرف می‌کنید، از پزشک خود بپرسید که آیا و چه زمانی مصرف آن را دوباره شروع کنید. مطمئن شوید که دقیقاً متوجه شده‌اید که پزشک شما چه می‌خواهد انجام دهید. داروهای ضد درد را دقیقاً طبق دستور مصرف کنید.

اگر از داروی مسکن استفاده نمی‌کنید، از پزشک خود بپرسید که آیا می‌توانید از داروهای بدون نسخه استفاده کنید.

درصورتی‌که برای شما آنتی‌بیوتیک تجویز کرده است، آنها را طبق دستور مصرف کنید. فقط به این دلیل که احساس بهتری دارید مصرف آنها را قطع نکنید. شما باید دوره کامل آنتی‌بیوتیک را مصرف کنید.

اگر فکر می‌کنید قرص‌های ضد دردتان باعث ناراحتی معده‌تان شده است:

قرص‌های خود را بعد از غذا مصرف کنید (مگر اینکه پزشک به شما گفته باشد که این کار را نکنید).

از پزشک خود یک قرص ضد درد متفاوت بخواهید.

مراقبت از زخم

دستورالعمل‌های خاصی در مورد نحوه مراقبت از برش (برش) که پزشک ایجاد کرده است به شما داده می‌شود. دستورالعمل‌ها به نوع مواد مورداستفاده برای بستن زخم بستگی دارد.

ورزش

تمرینات را طبق دستور پزشک یا فیزیوتراپیست انجام دهید تا قدرت و انعطاف خود را بازگردانید و بهبود ببخشید.

دستورالعمل‌های دیگر

دستورالعمل‌های پزشک خود را در مورداستفاده از بریس برای حمایت از گردن خود دنبال کنید.برای کاهش سفتی و کمک به درد ماهیچه‌ها، از یک بطری آب گرم، یک پد گرم‌کننده روی گردن خود استفاده کنید. حرارت را درست روی محل برش قرار ندهید. با یک پد گرم‌کننده روی پوست خود نخوابید. همچنین بهتر است نتایج آزمایش خود را بدانید و فهرستی از داروهایی که مصرف می‌کنید داشته باشید.

چه زمانی باید برای کمک تماس بگیرید؟    

هر زمان که فکر می‌کنید ممکن است به مراقبت اضطراری نیاز داشته باشید با ۱۱۵ تماس بگیرید. به‌عنوان‌مثال:

  • غش کردن
  • درد قفسه سینه، تنگی نفس یا سرفه خونی دارید.
  • اصلاً نمی‌توانید دست یا پا را حرکت دهید.

با پزشک یا پرستار خود تماس بگیرید یا در موارد زیر به دنبال مراقبت‌های پزشکی فوری باشید:

  • دردی دارید که پس از مصرف داروی ضد درد بهتر نمی‌شود.
  • بخیه‌های شل دارید یا برش شما باز می‌شود.
  • خون قرمز روشن از طریق باند روی زخم شما خیس شده است.
  • علائم لخته خون در پای خود دارید (به نام ترومبوز ورید عمقی)، مانند:
  • درد در ساق پا، پشت زانو، ران یا کشاله ران.
  • قرمزی یا تورم در پای شما.

علائم عفونت دارید، مانند:

  • افزایش درد، تورم، گرما یا قرمزی.
  • رگه‌های قرمزی که از محل برش منتهی می‌شود.
  • تخلیه چرک از محل برش
  • تب

علائم جدید یا بدتری در بازوها، پاها، قفسه سینه، شکم یا باسن دارید. علائم ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • بی‌حسی یا گزگز
  • ضعف
  • درد
  • کنترل مثانه یا روده را از دست می‌دهید.

درصورتی‌که همه موارد بالا را رعایت می‌کنید اما بازهم احساس می‌کنید که روند بهبودی شما به‌کندی پیش می‌رود یا اصلاً بهبودی حاصل نمی‌شود باید برای معاینات دقیق‌تر به پزشک معالج خود مراجعه کنید.

دیدگاه کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    instagram logo call button